Dedal
Ересиарх
Орест Гавришко.
От мені цікаво, а як Юрій Бірюков, прокоментує вчорашею супер успішну спецоперацію, в резільтаті якої цієї ночі батьки бійців 80 ОАЕМБР отримали дзвінки від своїх синів (батьків, братів). І суть всіх дзвінків була одинкаова:
Прибизно в 02:00 ночі мене розбудив дзвінок від батьків солдата, їх в свою чергу розбудив їхній син і розказав, що він з групою військових лежать під завалами, всі "300", є тяжкі. Допомги не було вже дві доби, на зв’язок з ними ніхто не виходить, хлопці просто стікають кров’ю, довкола все вкрито трупами.
07:15 - знову дзвінок від солдата - дешто з хлопців за ніч дойшли (стікли кров’ю), решта тримаються, але надії жодної. Ніхто навіть не удосужився їм нічого відповісти.
Зранку, я знайшов, як мінім, ще одну таку ж історію від іншого бійця, який теж дзвонив батькам. Команування Аеромобільних військ відповіло, що вони не в курсі, що їхні люди там в такій ситуації, а тому нічого поки що не робиться. Командування на місці (Костянтинівка) повідомило, що вони в курсі плачевної ситуації, але нічим не можуть допомогти, оскільки всі машини, які їдуть за пораненими повертаються ні з чим.
То може Юрій Бірюков, який вчора розказував про спецоперацію і просив максимальної тишини тепер сам подзвонить батькам хлопців і пояснить, що все супер і все буде ОК - "бить добру"?
І так, бачу що все таки корона жме, інакше реакція на останні події була б інакшою.
P.S. Зараз мене назвуть провокатором і панікером, обілють гімном, але це все даремно. Я маю ще багато інформації, яку не викладав в ефір. Хто думає, що я хочу обваляти в болоті славнозвісного помічника Порошенка - можу дати телефон батьків - подзвоніть і вони Вам розкажуть як це сидіти і чекати коли твоя дитина стече кров’ю, свідомо розуміючи, сходити з розуму, і читати, що завдяки старанням декого 80 % населення впевненні, що ми славно крошимо війська РФ.
Жалкие дураки.......смотреть тошно...говно, а не армия, сброд какой то....