Aelia
Virgo Maxima
??спода, я сегодня получила послание от господина Dzhmil следующего содержания (поскольку это официальное обращение к администрации форума, я не рассматриваю его как приватное и считаю возможным его обнародование). Цитирую полностью, за исключением подписи.
На это я ответила, что на форуме разрешаются негативные отзывы о любых политиках и деятелях мировой истории, а оскорблять запрещено только участников.
На это мне было отвечено следующее:
Что вы об этом думаете?
Шановна Администрация форуму Historica.
Звертаю Вашу увагу на те, що користувачем Dedal 20/03/2006 в темі "Україна-11" було ображено честь і гідність народного депутата України, депутата Верховної Ради України, ??лови Всеукраїнського Об'єднання "Свобода" Олега Ярославича Тягнибока http://www.historica.ru/index.php?showtopic=4035&st=135 (повідомлення 141); також цей користувач припустився закликів до протиправних дій у відношенні до Олега Тягнибока http://www.historica.ru/index.php?showtopic=4035&st=135 (повідомлення 144).
Оскільки Ви приділяєте особливу увагу чіткому додержанню правил Вашого форуму, про що зокрема свідчить попередження, яке Ви винесли мені, як користувачеві на псевдо Dzhmil, викликає подив, чому ці повідомлення не були усунуті з Вашого форуму, а їх автора не було публічно попереджено про протиправність його дій.
Виходячи з усього цього, заради уникнення судових позовів з боку Всеукраїнського Об'єднання "Свобода" і особисто Тягнибока О.Я. проти Вашого форуму, прошу Вас усунути вищеозначені дописи користувача Dedal, а самому авторові винести попередження про неприпустимість подібного роду висловлювань.
На это я ответила, что на форуме разрешаются негативные отзывы о любых политиках и деятелях мировой истории, а оскорблять запрещено только участников.
На это мне было отвечено следующее:
Шановна Адміністрація форуму Historica.
Користувач Вашого форуму Dedal припустився не "неґативної відозви" щодо ??лови Всеукраїнського Об'єднання "Свободи" Олега Ярославича Тягнибока, оскільки він мав на увазі не його політичну діяльність, а саму особу Олега Тягнибока, якого він прилюдно в письменній формі назвав "дураком", "мразью" і закликав "повісити", що згідно з чинним українським законодавством уважається протиправним діянням.
Прошу Вас удалити вищеозначені висловлювання користувача Dedal з Вашого форуму, а також винести попередженя данному користувачеві. У противному випадку Всеукраїнське Об'єднання "Свобода" буде змушене подати судовий позив на інтернет-ресурс Historica і на його Адміністрацію згідно з чинним законодавством України.
Что вы об этом думаете?